Uvjeti korištenja

Prihvaćanje Uvjeta korištenja

Uvjeti korištenja predstavljaju sporazum između društva Exevio d.o.o. i svake osobe koja posjeti web servis paleta.hr. Bilo koji način korištenja našeg servisa (uključujući i jednostavnu navigaciju po stranici) označava prihvaćanje ovih Uvjeta od strane korisnika servisa.

Društvo Exevio d.o.o. (u daljnjem tekstu “naš”, “Društvo”, “servis paleta.hr”, “posrednik”) osnivač je web i mobilnog servisa “paleta.hr” te je vlasnik svih informacija i podataka (dokumenata, programskih kodova, logotipa, datoteka, tekstova, grafika i sl.) sadržanih na servisu. Kopiranje, preprodaja, izdavanje i/ili izmjene bilo kojeg dijela internetskog portala bez suglasnosti društva Exevio d.o.o. strogo je zabranjeno.

Usluge koje nudi Društvo, kao i sav sadržaj na servisu paleta.hr, podložne su ovim Uvjetima korištenja.

Servis paleta.hr može koristiti osnovne korisničke podatke za slanje obavijesti putem SMS-a ili e-mailova.

Servis paleta.hr Vam prema svim primjenjivim zakonima i propisima daje pravo pristupa, korištenja i prikazivanja web servisa te sadržaja koji se nalazi na servisu. Međutim, ova prava ne uključuju prijenos vlasništva servisa ni sadržaja prikazanog na njemu. Zbog toga kao korisnik servisa paleta.hr:

  1. morate poštivati sva autorska prava i druga vlasnička prava koja se odnose na kopiranje sadržaja i materijala na web stranici.
  2. ne smijete mijenjati web stranicu i njezine dijelove na bilo koji način niti ih reproducirati ili javno predstavljati.

Korisnički račun

Kao registrirani korisnik web i mobilnog servisa paleta.hr, odgovorni ste za održavanje i povjerljivost podataka vezanih uz Vaš korisnički račun, lozinku, ograničen pristup Vašem računalu te prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti ostvarene putem vašeg korisničkog računa.

Korisnički račun može biti blokiran u slučaju bilo kakve zlouporabe web i mobilnog servisa paleta.hr od strane korisnika.

Osobni podaci

Osobni podaci prikupljeni od strane našeg servisa bit će korišteni isključivo u skladu s Pravilima o zaštiti privatnosti servisa paleta.hr.

Kako biste koristili servis paleta.hr, Vaši osobni podaci moraju biti ispravni.

Zbog našeg pravovaljanog interesa možemo Vam poslati poruku putem e-maila (newsletter) nakon što ste ostvarili prvu narudžbu na paleta.hr servisu. Newsletter može sadržavati ponude s kuponima, popustima, promocijama i razne marketinške obavijesti ili vijesti za Vaše lakše korištenje paleta.hr servisa.

Ako ne želite primati naše obavijesti putem e-maila, uvijek se možete samostalno odjaviti za primanje istih klikom na link Unsubscribe koji se nalazi u svakom našem newsletteru ili nam možete poslati poruku na e-adresu: contact@exevio.com sa zahtjevom za odjavu.

Za više detalja možete pogledati naša Pravila o zaštiti privatnosti.

Cijene online naručivanja proizvoda

Usluga online naručivanja proizvoda na web i mobilnom servisu paleta.hr ne naplaćuje se. Plaćate cijenu proizvoda koja je navedena prilikom naručivanja. Neki partnerski trgovci mogu naplatiti uslugu dostave prema cijeni koja je jasno navedena prilikom naručivanja proizvoda.

Cijene i proizvodi koje nude trgovine

Svi podaci na web i mobilnom servisu paleta.hr, vezani uz cijene, specifikacije i raspoloživost proizvoda (jela, pića, ostali artikli) dobiveni su od strane partnerskih trgovaca. Postoji mogućnost da se podaci na servisu paleta.hr razlikuju od onih koji su navedeni na cjeniku trgovina. U slučaju da ste primijetili da je cijena na servisu paleta.hr ipak nešto viša od cijene u trgovini, molimo da nam to javite jer se u tom slučaju radi o kršenju partnerskog dogovora što nije pošteno prema našem korisniku i trudimo se da se svi partneri pridržavaju tog dogovora.

Web i mobilni servis paleta.hr nije odgovoran za navedene cijene niti kvalitetu naručenih proizvoda.

Dostava

Dostavu naručenih proizvoda obavljaju partnerske trgovine i njihove dostavne službe. Trgovina može naplatiti dostavu kao dio svoje usluge. U tom slučaju, prilikom naručivanja proizvoda, korisniku će biti jasno istaknuta cijena dostave na stranici trgovine te u košarici.

Provjera narudžbe

Nakon što izvršite narudžbu koristeći usluge web i mobilnog servisa paleta.hr, postoji mogućnost da Vas trgovina ili predstavnik korisničke podrške servisa paleta.hr zatraži dodatne informacije zbog provjere prije prihvaćanja narudžbe. Trgovina je ovlaštena kontaktirati Vas u svrhu provjere te zadržava pravo odbiti narudžbu.

Zabrana prodaje alkoholnih pića maloljetnicima

Servis paleta.hr će prilikom narudžbe alkoholnih pića jasno istaknuti zakonsku zabranu prodaje alkohola maloljetnicima te će izvršavati provjeru dobi korisnika tako da korisnika zatraži (gdje je primjenjivo) da samostalno unese datum i godinu rođenja te aktivno potvrdi svoju punoljetnost, kako bi se onemogućila narudžba alkoholnih pića maloljetnicima.

Servis paleta.hr neće snositi odgovornost za podatke koje korisnik samostalno unosi.

U slučaju naručivanja alkoholnih pića, trgovina će osigurati provjeru dobi korisnika prilikom dostave. Sukladno važećim zakonima RH, ako se utvrdi da je korisnik maloljetan, trgovina će odbiti preuzimanje alkoholnog pića.

Servis paleta.hr neće snositi odgovornost za svog partnera koji ne postupi sukladno važećim zakonima Republike Hrvatske.

Promjene

Exevio d.o.o. u bilo kojem trenutku zadržava pravo izmjene ili dopune važećih Uvjeta i odredbi korištenja servisa paleta.hr. Promjene, izmjene, dopune ili brisanje Uvjeta primijenit će se na korištenje web stranice nakon obavijesti o takvoj promjeni. Obavijest se može poslati bilo kojim sredstvom, uključujući, ali ne ograničavajući se na lokaciju novih Uvjeta korištenja na web i mobilnom servisu paleta.hr. Svaka upotreba servisa nakon takve promjene ili izmjene podrazumijevat će prihvaćanje izmjena, dopuna ili brisanja Uvjeta ili odredbi od strane korisnika servisa. Društvo Exevio d.o.o. može u bilo kojem trenutku prekinuti, mijenjati, obustaviti ili prekinuti bilo kakve značajke servisa paleta.hr, uključujući dostupnost fotografija ili opis bilo kojeg proizvoda ili usluge. Daljnja upotreba servisa, s korisničke strane, podrazumijeva prihvaćanje svih izmjena i dopuna.

Ograničenje odgovornosti

Društvo Exevio d.o.o., njegovi zaposlenici ili drugi predstavnici ni u kojem slučaju ne podliježu bilo kakvoj posljedičnoj, slučajnoj, neizravnoj ili posebnoj šteti, troškovima ili kazni, uključujući, ali ne ograničavajući se na izgubljenu zaradu, zatvaranje posla, gubitak podataka, gubitak kupaca, gubitak imovine, štetu na imovini ili zahtjeve trećih strana koje proizlaze iz servisa paleta.hr ili su u vezi s korištenjem, kopiranjem ili prezentiranjem servisa paleta.hr ili njegovog sadržaja te bilo koje druge srodne internetske stranice.

Korištenje servisa paleta.hr podliježe Uvjetima korištenja koji su na snazi ​​u vrijeme korištenja web i mobilnog servisa. Korisnik treba povremeno provjeravati Uvjete korištenja, gdje će biti obaviješten o sadržaju i promjenama Uvjeta.

Ispravljanje, izmjena ili brisanje podataka

Društvo Exevio d.o.o. omogućuje korisnicima ispravljanje, promjenu, dodavanje ili brisanje podataka i informacija prikazanih na servisu paleta.hr. Ako odlučite izbrisati svoje osobne podatke, servis paleta.hr će izravno iz svojih datoteka ukloniti te podatke. Zbog zaštite i sigurnosti korisnika, društvo Exevio d.o.o. morat će utvrditi je li osoba čiji se podaci izmjenjuju ista osoba koja je uputila zahtjev za izmjenom podataka. Ako želite pristupiti, izmijeniti ili izbrisati svoje osobne podatke, pošaljite e-poruku na contact@exevio.hr. Imajte na umu da ćemo učiniti sve što je moguće kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke. Jednako tako imajte na umu da samo Vi možete zaštiti svoju lozinku tako da ona bude poznata samo Vama, odnosno da ju ne dijelite s drugima.

Periodične izmjene

Društvo Exevio d.o.o. konstantno širi, ažurira i poboljšava servis paleta.hr, kao i srodne proizvode i usluge na koje se odnose ovi Uvjeti. Preporučujemo da redovito čitate Uvjete korištenja i Pravila privatnosti kako bismo Vas obavijestili o promjenama sadržaja. Zadržavamo prava za promjenom Uvjeta korištenja u skladu sa zakonskim odredbama.

Upravni zakon i nadležnost

Uvjeti i odredbe te njihove izmjene i dopune uređuju se hrvatskim zakonom. Bilo koji spor koji može proizaći iz ovog Ugovora i koji se ne može riješiti izvan nadležnog suda može biti proslijeđen hrvatskom sudu. Sva prava i pravni lijekovi pod uvjetima korištenja kumulativni su i ne isključuju druga prava i pravna sredstva koja su predviđena zakonom ili drugim ugovorom.

Ograničenje odgovornosti posrednika

Servis paleta.hr je samo posrednik u naručivanju proizvoda i ne odgovara za kvalitetu proizvoda, usluge i dostave. U nadležnosti je trgovine da brinu o kvaliteti hrane i usluge, neovisno o tome naručuju li se proizvodi putem servisa paleta.hr ili telefonskim putem.

Društvo Exevio d.o.o. ne jamči da će web i mobilni servis paleta.hr biti bez grešaka u sustavu. Ovo ograničenje primjenjuje se na bilo koju štetu ili povredu nastalu prilikom pojavljivanja grešaka, prekida, kašnjenja u prijenosu podataka, računalnih virusa ili pada internetske mreže.

Postoji mogućnost da stranice trgovine sadrže greške ili propuste vezane uz opis, cijene ili raspoloživost proizvoda. Servis paleta.hr zadržava pravo na izmjene i ispravke grešaka i propusta bez prethodne najave. Također, servis paleta.hr zadržava pravo brisanja bilo kojeg ponuđenog proizvoda ili usluge u slučaju greške ili propusta u opisu ili u slučaju sličnog razloga.

Načini plaćanja

Korisnici mogu plaćati gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja narudžbe te u dogovoru sa trgovcem, uplatom na bankovni račun trgovca, a uskoro i putem Pay Pala.

Izdavanje računa

Trgovina izdaje račun, a paleta.hr je samo posrednik u procesu naručivanja.

Komunikacija

Za sva pitanja ili informacije o servisu paleta.hr možete poslati poruku na contact@exevio.hr.